ECOstyle

Quick subscription text

Rhododendron/hortensia/azalea-gødning 4 kg

Rhododendron/hortensia/azalea-gødning 4 kg (Enlarge)

Organisk gødning til surbundsplanter

 

 

ECOstyles organiske gødning sikrer dig en ansvarlig gødskning af dine planter, blomster, krukker, plæne samt grøntsager. ECOstyle gødning er miljøvenlig og kan også anvendes på økologiske arealer. ECOstyle gødning er produceret af helt naturligt organisk materiale og er garanteret fri for tungmetaller og genmodificeret materiale.

Ligeledes er ECOstyle gødning CO2 neutral, så man ikke udleder ekstra CO2 ved at bruge den. Gødningen svider ikke planterne og er produceret som granulater, så den er nem at anvende. Næringsstofferne frigives efter plantens behov over en længere periode og der er ikke fare for, at gødningen udvaskes af jorden til grundvandet.
 
Rhododendron/hortensia/azalea gødning
ECOstyles rhododendron/hortensia/azaleagødning er en specialgødning, der giver kraftige og frodige planter med smukke blomster. Gødningen frigives langsomt, så planterne optager næringsstofferne i takt med, at de har brug for dem. Herved opnår de en bedre sundhedstilstand, som gør dem mindre udsatte for angreb af skadedyr og sygdomme. Denne gødning er specielt egnet til surbundsplanter og er tilsat mikroorganismer (Mycorritzae) og bakterier, som styrker plantens rodnet og evne til at optage vand og næringsstoffer.

Mikroorganismerne giver en bedre jordstruktur og det organiske materiale nedbrydes hurtigere i jorden til gødning, som planterne kan udnytte. Rhododendron og andre surbundsplanter skal dyrkes i sur jord (pH 4,5-5,5). Det bør årligt testes, om surheden er korrekt med ECOstyles pH-jordbundstest. Hvis pH ikke er på korrekt niveau, bør der tilføres sur jord.

Man kan læse mere om rhododendron og andre surbundsplanter på rhodospecialisten.dk.

Brugsanvisning:
Opbland ca. 50-100 g gødning (ca. 4-8 spiseskefulde) med jord pr. plantehul ved nyplantning.
Ved gødskning af etablerede planter bruges 25-100 g (2-8 spsk. pr. plante). Størst dosering til store planter. Gødningen bør indarbejdes i det øverste jordlag og udbringes i marts-april. Der bør efterfølgende gødes med samme mængde i maj måned. Rhododendron bør ikke gødes efter 1. juni. Vand evt. jord og gødning efter udbringning, da vanding eller regn giver den hurtigste og bedste effekt.

Dosering:
Opbland ca. 50-100 g gødning (ca. 4-8 spiseskefulde) med jord pr. plantehul ved nyplantning.
Ved gødskning af etablerede planter bruges 25-100 g (2-8 spsk. pr. plante).

Indhold:
4 kg

Kan også anvendes på økologiske arealer:
Ja

NPK-værdi:
7-1-4

Rækkeevne:
4 kg rækker til ca. 80-160 planter.

PrintTell a friend

Gødning

CO2 Neutralt Website
Jump to page content