ECOstyle

Sund fornuft. Grøn samvittighed.

ecostyle
 
 

Få 15.000,- til din havedrøm

Gør havedrøm til drømmehave. Hvert år støtter vi et eller flere kreative haveprojekter, der har en bæredygtig vinkel og som kan inspirere og engagere andre haveejere.

Drømmer du om at blive mere selvforsynende, lave en bipark eller måske du er med i et byhaveprojekt?

Er det i år, at din havedrøm skal blive til virkelighed? Fortæl os om din havedrøm - måske det er dig og dit projekt, som vi støtter med 15.000,-.

Tilmeld dit haveprojekt nu.

haveprojekt_m._splatter2.png

 

Populært lige nu
Flydende gødning

 

Forkæl dine blomster

Med den nye flydende organiske blomstergødning får du sunde planter med endnu flere og flottere blomster. Vidste du, at du også kan bruge gødningen i selvvandingspotter?

Se mere om blomstergødning

Myrer på terrassen

 

Bliv fri for myrer

Sommertid er myretid. Har du problemer med myrer på terrassen og måske også indenfor? Så få vores 6 gode råd mod myrer og bliv fri for dem både inde og ude. 

Få 6 gode råd mod myrer

6 gode råd til en flot plæne

 

Guide til en flot grøn plæne

Drømmer du om en tæt og flot grøn græsplæne? Vi har samlet vores bedste råd til dig i vores græsplæneguide, så du får den græsplæne, du drømmer om.

Se guide til en flot grøn græsplæne

Undgå orm i æbler og pærer

 

OrmeFri: Forebyg orm i blommer og æbler

Hjemmedyrket frugt er lækkert. Det er knap så lækkert, hvis der er orm i. Forebyg orm med OrmeFri viklerfælde, så du selv kan nyde dine lækre blommer, æbler og pærer.

Se her, hvordan du får ormefri blommer

Se her, hvordan du får ormefri æbler

5 tips til haven i maj

 

Maj: 5 tips til haven 

I maj springer alt ud og lyser haven op. De smukke rhododendron blomstrer også - men hold udkig efter øresnudebillernes billetklip. I vores havekalender, kan du se, hvad du ellers kan gøre i haven i maj.

Se havekalender for maj

Bekæmp dræbersnegle i foråret

 

Til kamp mod dræbersneglene

En enkelt dræbersnegl lægger op til 400 æg. Det kan derfor blive til rigtig mange snegle, hvis du ikke gør noget. Start kampen mod sneglene allerede nu, så du ikke bliver overrendt til sommer.

Få 6 gode råd mod dræbersnegle

Få flere idéer og inspiration til dit hjem og have på facebook og sociale medier

Har du set vores facebookside og Instagramprofil? Du finder os under ecostyledanmark. Her er endnu flere gode tips, idéer og inspiration til dit hjem og have.