ECOstyle

Sund fornuft. Grøn samvittighed.

ecostyle

 

 

Ny og forbedret: ECOstyle flydende gødning

Få sunde og stærke planter med endnu flere blomster, frugter og grøntsager med vores nye og forbedrede organiske flydende gødninger. Med gødningerne får du en gødning, der er:

  • Naturlig klar.
  • Har en neutral lugt.
  • Kan bruges i kapilærkasser.

Næringsstofferne i gødningerne er udtrukket af plantebaseret overskudsmateriale fra landbruget og er 100% fri for pesticidrester. Du kan være sikker på, at de ikke indeholder rester fra sukkerroeproduktionen i form af roemelasse/vinasse. 

Se det store udvalg af vores flydende gødninger her.

Populært lige nu
Fluer
 

Problemer med fluer?

Sensommer er lig med masser af irriterende fluer. Har du også problemer med fluer, så kan du fx sætte en 100% giftfri limfælde op eller sprøjte med FlueFri Spray.

Få 6 gode råd mod fluer her

Myrer på terrassen
 

Bliv fri for myrer

Sommertid er myretid. Har du problemer med myrer på terrassen og måske også indenfor? Så få vores 6 gode råd mod myrer og bliv fri for dem både inde og ude. 

Få 6 gode råd mod myrer

Har du problemer med hvepse?
 

Sådan bliver du fri for hvepse

Har du problemer med hvepse i og omkring huset? Så gælder det om at passe på, ellers kan familien komme til skade. Følg vores 6 gode råd og bliv fri for hvepsene.

Få 6 gode råd mod hvepse

UkrudtsFri Ukrudtsmiddel
 

Nej tak til ukrudt

Mælkebøtter, tidsler og brændenælder er irriterende at se på og tager næring fra andre planter. Med UkrudtsFri bliver du hurtigt fri for ukrudt - det virker på kun 3 timer.

Bliv fri for ukrudt med UkrudtsFri

Havekalender i august
 

August: 5 tips til haven 

Haven står i fuld flor og høsten topper netop nu. Forlæng sæsonen og gør haven klar til efteråret. Se her, hvad du skal være opmærksom på i haven lige nu.

Se havekalender for august

Bekæmp bladlus i roser med insektfri spray
 

Har du bladlus i dine planter?

Er dine planter fulde af bladlus, kan du nemt og hurtigt blive fri for dem med InsektFri Spray. Husk at tage dem i opløbet, inden de ødelægger dine elskede planter.

Sådan bliver du fri for bladlus

Få flere idéer og inspiration til dit hjem og have på facebook og sociale medier

Har du set vores facebookside og Instagramprofil? Du finder os under ecostyledanmark. Her er endnu flere gode tips, idéer og inspiration til dit hjem og have.