Få en flot have

med sund fornuft og grøn samvittighed

Elev søges. Vil du være vores nye handelselev/logistikelev?

ECOstyle A/S søger en handelselev/logistikelev med interesse for handel/logistik og kundeservice. Som handelselev/logistikelev kan vi tilbyde dig en alsidig uddannelse, hvor du kommer til at arbejde inden for flere forskellige områder. 

 

Læs mere HER 

Populære produkter lige nu
FlueFri Bananfluefælde

 

Bananfluefælde

100% giftfri fælde mod bananfluer ved frugt, skrald m.m.

 

HvepseFri

 

HvepseFri

Bliv hurtigt fri for hvepsebo i udestuen, udhænget, carporten, skuret, græsplænen m.m.

FlueFri

 

FlueFri

Lige nu, er der utrolig mange fluer. Du kan nemt blive fri for fluer med FlueFri, du skal bare vælge om det skal være limfælde eller spray?

 

Sådan får du en flot have med sund fornuft og grøn samvittighed

Vi tror på, at alle kan få en flot have med sund fornuft og grøn samvittighed. For miljøets skyld. Og for din og kommende generationers skyld. 

Med organisk gødning, 100% giftfrie fælder og effektive bekæmpelsesmidler, som er baseret på naturligt forekommende aktivstoffer, hjælper vi dig til at få en flot have med produkter, der belaster miljøet mindst muligt. 

Gødning
Husk at give blomsterne gødning

Blomster har brug for næring for at blive sunde, store og flotte. Med flydende gødning er det nemt at give dine blomster gødning, samtidig med at du vander. 

 

Hvepsebo
Hurtigt fri for hvepse med hvepseFri

Er du plaget af hvepse i carporten, skuret, legehuset eller andre steder, så kan du nemt blive fri for dem med HvepseFri.

fangstplade
Undgå insekter i drivhuset

Er du også træt af insekter i drivhuset, som spiser og ødelægger dine planter? Så kan du sætte en af de populære gule fangstplader op.