Få en flot have

med sund fornuft og grøn samvittighed

Populære produkter lige nu
Hvepse

 

Bekæmp selv hvepsebo

Et hvepsebo er flot. Men meget irriterende i cykelskuret, under tagudhænget og på terrassen, hvor familien skal hygge sig.

Med HvepseFri kan du selv bekæmpe hvepseboet. Se her hvordan.

 

MyreFri

 

Bliv fri for myrer

Med den genopfyldelige myrelokkedåse kan du nemt og hurtigt blive fri for alle myrer både inde og ude.

 

ECOstyle nematoder

 

NYHED: Nematoder

Køb ECOstyle nematoder (biologisk bekæmpelse) mod fx dræbersnegle i blomsterne, gåsebiller i græsplænen og sørgemyg i planterne.

Sådan får du en flot have med sund fornuft og grøn samvittighed

Vi tror på, at alle kan få en flot have med sund fornuft og grøn samvittighed. For miljøets skyld. Og for din og kommende generationers skyld. 

Med organisk gødning, nematoder, 100% giftfrie fælder og effektive bekæmpelsesmidler baseret på naturlige aktivstoffer, hjælper vi dig til at få en flot have med produkter, der belaster miljøet mindst muligt. 

AQUA-Kalk
NYHED: AQUA-Kalk

Hvordan ser dine fingre ud, når du har givet græsplænen kalk? De er garanteret fyldt med hvidt støv. Men det kan du blive fri for med den nye AQUA-Kalk, for den er nemlig 100% støvfri. Kalken kommer fra vandværker og tilfører kun den mængde kalk, jorden har brug for. Den er derudover tilført mikroorganismer, der forbedrer jorden.

Har dine planter næring til at blive sunde og flotte?

Blomster, hjemmedyrkede grøntsager og frugter - findes der noget bedre? Giv organisk gødning, så du er sikker på at planterne har den næring de har behov for, til at blive sunde og flotte hele sommeren. 

Bliv fri for bladlus og andre uønskede insekter i dine planter

Sommertid er insektid. Bladlus, tordenfluer og biller elsker dine flotte blomster og grøntsager. Bliv nemt og hurtigt fri for insekter med InsektFri. Midlet er baseret på naturlige aktivstoffer, som er hurtigt nedbrudt.