Få en flot have

med sund fornuft og grøn samvittighed

Populære produkter lige nu
UkrudtsFri

 

Nemt og hurtigt fri for ukrudt

Har du mælkebøtter, brændenælde, padderok og skvalderkål i indkørslen, på terrassen og under hækken? Giv ukrudtsFri - det virker på 3 timer og er hurtigt nedbrudt.

 

MyreFri

 

Bliv fri for myrer

Problemer med myrer inde og ude? Med den genopfyldelige myrelokkedåse kan du nemt og hurtigt komme alle myrer i myreboet til livs.

 

ECOstyle nematoder

 

NYHED: Nematoder

Køb ECOstyle nematoder (biologisk bekæmpelse) mod fx øresnudebiller i rhododendron, sørgemyg i drivhuset, gåsebiller i græsplænen m.m. 

Sådan får du en flot have med sund fornuft og grøn samvittighed

Vi tror på, at alle kan få en flot have med sund fornuft og grøn samvittighed. For miljøets skyld. Og for din og kommende generationers skyld. 

Med organisk gødning, nematoder, 100% giftfrie fælder og effektive bekæmpelsesmidler baseret på naturlige aktivstoffer, hjælper vi dig til at få en flot have med produkter, der belaster miljøet mindst muligt. 

AQUA-Kalk
NYHED: AQUA-Kalk

Hvordan ser dine fingre ud, når du har givet græsplænen kalk? De er garanteret fyldt med hvidt støv. Men det kan du blive fri for med den nye AQUA-Kalk, for den er nemlig 100% støvfri. Kalken kommer fra vandværker og tilfører kun den mængde kalk, jorden har brug for. Den er derudover tilført mikroorganismer, der forbedrer jorden.

Har dine planter næring til at blive sunde og flotte?

Blomster, hjemmedyrkede grøntsager og frugter - findes der noget bedre? Giv organisk gødning, så du er sikker på at planterne har den næring de har behov for, til at blive sunde og flotte hele sommeren. 

Bliv fri for bladlus og andre uønskede insekter i dine planter

Sommertid er insektid. Bladlus, tordenfluer og biller elsker dine flotte blomster og grøntsager. Bliv nemt og hurtigt fri for insekter med InsektFri. Midlet er baseret på naturlige aktivstoffer, som er hurtigt nedbrudt.