ECOstyle

Sund fornuft. Grøn samvittighed.

ecostyle

 

 

Ny og forbedret: ECOstyle flydende gødning

Få sunde og stærke planter med endnu flere blomster, frugter og grøntsager med vores nye og forbedrede organiske flydende gødninger. Med gødningerne får du en gødning, der er:

  • Naturlig klar.
  • Har en neutral lugt.
  • Kan bruges i kapilærkasser.

Næringsstofferne i gødningerne er udtrukket af plantebaseret overskudsmateriale fra landbruget og er 100% fri for pesticidrester. Du kan være sikker på, at de ikke indeholder rester fra sukkerroeproduktionen i form af roemelasse/vinasse. 

Se det store udvalg af vores flydende gødninger her.

Populært lige nu
Fluer
 

Problemer med fluer?

Sensommer er lig med masser af irriterende fluer. Har du også problemer med fluer, så kan du fx sætte en 100% giftfri limfælde op eller sprøjte med FlueFri Spray.

Få 6 gode råd mod fluer her

Blomsterhave året rundt
 

Få flere blomster i haven

Blomster skaber liv og glæde i haven med deres flotte farver, forskellige udtryk og fantastiske dufte. Udvid blomstersæsonen og få glæde af en blomstrende have hele året.

Guide: Blomsterhave året rundt

Har du problemer med hvepse?
 

Sådan bliver du fri for hvepse

Har du problemer med hvepse i og omkring huset? Så gælder det om at passe på, ellers kan familien komme til skade. Følg vores 6 gode råd og bliv fri for hvepsene.

Få 6 gode råd mod hvepse

Spred havekalk i efteråret
 

Spred kalk i efteråret

Selvom mange spreder kalk i foråret, er det faktisk bedst at gøre i efteråret. Husker du at eftergøde, får du en sund og mere tæt plæne til foråret.

Giv plænen 100% støvfri AQUA-Kalk

Havekalender i september
 

September: 5 tips til haven 

Sommeren er ved at gå på hæld og det er officielt blevet efterår. Det betyder dog ikke, at havesæsonen er ovre. Se her, hvad du skal være opmærksom på i haven lige nu.

Se havekalender for september

Gødning til grønne planter
 

Husker du at gøde dine stueplanter?

Dine planter har brug for næring til at vokse sig sunde og stærke, særligt hvis de står i lukkede miljøer som fx krukker.

Få flotte planter med naturlig gødning

Få flere idéer og inspiration til dit hjem og have på facebook og sociale medier

Har du set vores facebookside og Instagramprofil? Du finder os under ecostyledanmark. Her er endnu flere gode tips, idéer og inspiration til dit hjem og have.