ECOstyle

Sund fornuft. Grøn samvittighed.

ecostyle
 
 

Få 15.000,- til din havedrøm

Gør havedrøm til drømmehave. Hvert år støtter vi et eller flere kreative haveprojekter, der har en bæredygtig vinkel og som kan inspirere og engagere andre haveejere.

Drømmer du om at blive mere selvforsynende, lave en bipark eller måske du er med i et byhaveprojekt?

Er det i år, at din havedrøm skal blive til virkelighed? Fortæl os om din havedrøm - måske det er dig og dit projekt, som vi støtter med 15.000,-.

Tilmeld dit haveprojekt nu.

haveprojekt_m._splatter2.png

 

Populært lige nu
Flydende gødning
 

Forkæl dine blomster

Med den nye flydende organiske blomstergødning får du sunde planter med endnu flere og flottere blomster. Vidste du, at du også kan bruge gødningen i selvvandingspotter?

Se mere om blomstergødning

Myrer på terrassen
 

Bliv fri for myrer

Sommertid er myretid. Har du problemer med myrer på terrassen og måske også indenfor? Så få vores 6 gode råd mod myrer og bliv fri for dem både inde og ude. 

Få 6 gode råd mod myrer

Bekæmp dræbersnegle
 

Til kamp mod dræbersneglene

En enkelt dræbersnegl lægger op til 400 æg. Det kan derfor blive til rigtig mange snegle, hvis du ikke gør noget. Start kampen mod sneglene allerede nu, så du ikke bliver overrendt til sommer.

Få 6 gode råd mod dræbersnegle

UkrudtsFri Ukrudtsmiddel
 

Problemer med ukrudt?

Vidste du, at ukrudt tager næring fra andre planter? Når du fjerner ukrudtet, er der derfor mere næring til de planter, som du gerne vil have i haven. På den måde får du en endnu flottere have, når du fjerner ukrudt. 

Bliv fri for ukrudt

Havekalender i juli
 

Juli: 5 tips til haven 

I juli er haven det rene tag-selv-bord for glubske skadedyr. Det er derfor vigtigt at holde øje med dine planter og det er også nu, at haven skal gøres ferieklar. I vores havekalender, kan du se, hvad du ellers kan gøre i haven i juli.

Se havekalender for juli

Bekæmp bladlus i roser med insektfri spray
 

Har du bladlus i dine planter?

Er dine planter fulde af bladlus, kan du nemt og hurtigt blive fri for dem med InsektFri Spray. Husk at tage dem i opløbet, inden de ødelægger dine elskede planter.

Sådan bliver du fri for bladlus

6-gode-rad-til-koekkenhaven.jpg

Sådan får du succes i køkkenhaven

Der er en dejlig tilfredsstillelse i at dyrke selv. At følge udviklingen fra spire til plante, som du i sidste ende kan høste lækre og smagfulde grøntsager af.

Drømmer du om en frodig køkkenhave, så du kan blive mere selvforsynende? Eller måske du bare drømmer om at komme i gang, men er usikker på, hvor du skal starte? 

Vi klæder dig godt på med vores bedste tips og tricks, så du kan gøre havedrøm til drømmehave.

Få 6 gode råd til køkkenhaven

 

 

Ny og forbedret: ECOstyle flydende gødning

Få sunde og stærke planter med endnu flere blomster, frugter og grøntsager med vores nye og forbedrede organiske flydende gødninger. Med gødningerne får du en gødning, der er:

  • Naturlig klar.
  • Har en neutral lugt.
  • Kan bruges i kapilærkasser.

Næringsstofferne i gødningerne er udtrukket af plantebaseret overskudsmateriale fra landbruget og er 100% fri for pesticidrester. Du kan være sikker på, at de ikke indeholder rester fra sukkerroeproduktionen i form af roemelasse/vinasse. 

Se det store udvalg af vores flydende gødninger her.

Få flere idéer og inspiration til dit hjem og have på facebook og sociale medier

Har du set vores facebookside og Instagramprofil? Du finder os under ecostyledanmark. Her er endnu flere gode tips, idéer og inspiration til dit hjem og have.