Få en flot have

med sund fornuft og grøn samvittighed

Populære produkter lige nu
Stueplantegødning

 

Organisk stueplantegødning

Har du planter og blomster i stuen, køkkenet og havestuen? Selvom det er vinter, skal du give dem organisk stueplantegødning, så de får den næring de har behov for. 

 

Perlekalk

 

Perlekalk

Mangler din græsplæne kalk? Perlekalk regulerer jordens pH-værdi, så græsset bedre kan optage næringsstoffer og vand. Resultatet er en sund og stærk plæne, som kan modstå vinterens vejr og gøre det svært for mos at gro. 

Ferramol sneglemiddel

 

Ferramol sneglemiddel

Problemer med snegle i din have? Ferramol sætter en stopper for selv den største dræbersnegl. Effektivt mod snegle og ikke farligt for fugle og havens andre dyr. 

 

Vil du have en flot have med sund fornuft og grøn samvittighed?

Vi tror på, at alle kan få en flot have med sund fornuft og grøn samvittighed. For miljøets skyld. Og for din og kommende generationers skyld. 

Med organisk gødning og effektive bekæmpelsesmidler, som er baseret på naturligt forekommende aktivstoffer, giver vi den bevidste forbruger løsninger, der belaster miljøet mindst muligt. 

3-trin til den perfekte græsplæne
3-trin til den perfekte græsplæne

Det er faktisk ret nemt at få en flot grøn og mosfri græsplæne, når du lige ved hvordan. Alt hvad der skal til, er 3 enkle trin. 

Stueplantegødning
Sådan får du flotte stueplanter

Falmer dine blomsters blade og vil du gerne have flere blomster på dine planter indenfor? Så skal du give dine planter stueplantegødning.

Dræbersnegle
Bliv fri for dræbersnegle

Er du også trær af dræbersnegle, som spiser af dine flotte blomsterbede og efterlader slimede spor på terrasse og havegange? Der er masser af dræbersnegle derude lige nu. Stop dem med Ferramol sneglemiddel.