ECOstyle

Sund fornuft. Grøn samvittighed.

ecostyle

 

 

Ny og forbedret: ECOstyle flydende gødning

Få sunde og stærke planter med endnu flere blomster, frugter og grøntsager med vores nye og forbedrede organiske flydende gødninger. Med gødningerne får du en gødning, der er:

  • Naturlig klar.
  • Har en neutral lugt.
  • Kan bruges i kapilærkasser.

Næringsstofferne i gødningerne er udtrukket af plantebaseret overskudsmateriale fra landbruget og er 100% fri for pesticidrester. Du kan være sikker på, at de ikke indeholder rester fra sukkerroeproduktionen i form af roemelasse/vinasse. 

Se det store udvalg af vores flydende gødninger her.

Populært lige nu
Fluer
 

Problemer med fluer?

Sensommer er lig med masser af irriterende fluer. Har du også problemer med fluer, så kan du fx sætte en 100% giftfri limfælde op eller sprøjte med FlueFri Spray.

Få 6 gode råd mod fluer her

sørgmemyg
 

Sådan bliver du fri for sørgemyg

Sværmer det rundt om dine planter med små bitte fluer? Så er det givetvis sørgemyg. De er irriterende og kan skade dine planter. Vand med nematoder og bliv fri for sørgemyg nu.

Se mere om nematoder mod sørgemyg

Bekæmp sølvfisk
 

Sølvfisk på badeværelset?

 

Selvom sølvfisk egentligt er ganske harmløse, kan det stadig være ulækkert at have dem boende. Se her, hvad du kan gøre til bekæmpelse af sølvfisk.

Få 6 gode råd mod sølvfisk

Gødning til grønne planter
 

Husker du at gøde dine stueplanter?

Dine planter har brug for næring til at vokse sig sunde og stærke, særligt hvis de står i lukkede miljøer som fx krukker.

Få flotte planter med naturlig gødning

Havekalender i november
 

November: 5 tips til haven 

Der er stadig flere haveprojekter, du kan nå at komme i mål med i november, inden jorden bliver for kold. Fx er det oplagt at anlægge ny hæk nu.

Få 5 tips til haven i november her

Møl i køkken
 

Hjælp! Jeg har møl i køkkenet

Har du fået møl i køkkenet, kan de i løbet af kort tid ødelægge dine madvarer. Hvis du ikke reagerer hurtigt, kan det blive rigtig svært at komme af med dem igen.

Bliv fri for møl i køkkenet med MølFri Melmøl

Få flere idéer og inspiration til dit hjem og have på facebook og sociale medier

Har du set vores facebookside og Instagramprofil? Du finder os under ecostyledanmark. Her er endnu flere gode tips, idéer og inspiration til dit hjem og have.