Få en flot have

med sund fornuft og grøn samvittighed

Populært lige nu
AQUA-Kalk

 

NYHED: AQUA-Kalk

AQUA-Kalk er en 100% støvfri genbrugskalk, som kommer fra vandværker, når de blødgører drikkevandet. Brug den til græsplæne m.m.

Læs mere her

 

MosFri

 

Problemer med mos i græsset?

Bliv fri for mos i græsplænen med MosFri, et hurtigtvirkende og effektivt mosmiddel.

Læs mere her

AlgeFri

 

Hurtigt fri for grimme alger

AlgeFri hjælper dig nemt og hurtigt af med alger på både fliser og træ.

Læs mere her

3 trin til en flot, tæt og slidstærk græsplæne

Trænger din græsplæne til en opfriskning? Måske den har store områder, hvor det snarere er en mosplæne frem for en græsplæne?

Den lange mørke vinter er forbi og nu varmer solen jorden op. Græsset gror og det er nu, at du bør gøre forarbejdet for at få en perfekt græsplæne til sommer. Men hvad skal du så gøre? Faktisk, kan det klares med 3 enkle trin. 

Se hvordan du får en perfekt græsplæne her

Flot græsplæne med 3 enkle trin

Ta' børnene med ud i haven

Gi' børnene nye sjove oplevelser i jeres egen have, meget gerne sammen med dig, men der er også mange aktiviteter, som de selv kan lave. Når I er blevet trætte af at spille fodbold, lave sandkager i sandkassen og hoppe på trampolin, så har vi samlet 14 tips til andre spændende aktiviteter, som I kan lave. 

Nogle af de mest populære aktiviteter er skattejagt, bål, forhindringsbane og picnic i haven.

I kan også male sten og lægge de flotte sten i kanten af blomsterbedet eller krukken. Eller lave perleplader med dyr og pynte haven med dem.

Se 14 tips til aktiviteter i haven med børn her

Download aktivitetshæfte til børn

Få flere idéer og inspiration til din have på facebook og sociale medier

Har du set vores facebookside og Instagramprofil? Du finder os under ecostyledanmark. Her er endnu flere gode tips, idéer og inspiration til din have. 

Gødning
Få flotte blomster med organisk gødning

Vil du have endnu flere og flottere blomster, grøntsager og frugter? Så skal du give din have gødning. Vælg fx en organisk universalgødning, så er der næring til alle planter i hele haven, og du er sikker på at gødningen virker i lang tid.

Plænegødning
Gi' græsset næring med organisk plænegødning

En sund og flot græsplæsplæne kræver, at græsset får den næring, som det har behov for. Når du giver plænegødning, så sørg for at vælge en organisk plænegødning, hvor græsset kan optage næring i eget tempo. En gødning fra ECOstyle er naturligvis altid en organisk gødning.

Ukrudt
Bliv fri for ukrudt i fliser, under hækken og i bede

Vidste du, at du kan få et ukrudtsmiddel, som virker på 3 timer? Og så er det endda baseret på naturlige aktivstoffer og hurtigt nedbrudt. Brug det fx på terrassen, indkørslen og under hækken.

Sådan får du en flot have med sund fornuft og grøn samvittighed

Vi tror på, at alle kan få en flot have med sund fornuft og grøn samvittighed. For miljøets skyld. Og for din og kommende generationers skyld. 

Med organisk gødning, nematoder, 100% giftfrie fælder og effektive bekæmpelsesmidler baseret på naturlige aktivstoffer, hjælper vi dig til at få en flot have med produkter, der belaster miljøet mindst muligt.