Få en flot have

med sund fornuft og grøn samvittighed

Populære produkter lige nu
UkrudtsFri

 

Nemt og hurtigt fri for ukrudt

Har du mælkebøtter, brændenælde, padderok og skvalderkål i indkørslen, på terrassen og under hækken? Giv ukrudtsFri - det virker på 3 timer og er hurtigt nedbrudt.

 

MyreFri

 

Bliv fri for myrer

Har du problemer med myrer inde og ude? Med den genopfyldelige myrelokkedåse kan du nemt og hurtigt komme alle myrer i myreboet til livs.

 

AQUA-Kalk

 

NYHED: 100% støvfri kalk

Den nye AQUA-Kalk kommer fra vandværker og smitter ikke af på hænder og tøj. Modsat traditionel kalk, så tilfører AQUA-Kalk kun den mængde kalk, som jorden behøver. 

Sådan får du en flot have med sund fornuft og grøn samvittighed

Vi tror på, at alle kan få en flot have med sund fornuft og grøn samvittighed. For miljøets skyld. Og for din og kommende generationers skyld. 

Med organisk gødning, nematoder, 100% giftfrie fælder og effektive bekæmpelsesmidler baseret på naturlige aktivstoffer, hjælper vi dig til at få en flot have med produkter, der belaster miljøet mindst muligt. 

Nematoder
NYHED: Køb nematoder i ECOstyle webshop

ECOstyle har åbnet egen webshop, hvor du kan købe nematoder mod en række skadedyr. Nematoder er 100% naturlige og kan bruges som biologisk bekæmpelse mod fx sørgemyg, vandfluer, øresnudebiller, snegle, orm i gulerødder, tordenfluer (trips) og andre skadedyr i frugt og grønt.

Har dine planter næring til at blive sunde og flotte?

Blomster, hjemmedyrkede grøntsager og frugter - findes der noget bedre? Giv organisk gødning, så du er sikker på at planterne har den næring de har behov for, til at blive sunde og flotte hele sommeren. 

Bliv fri for bladlus og andre uønskede insekter i dine planter

Sommertid er insektid. Bladlus, tordenfluer og biller elsker dine flotte blomster og grøntsager. Bliv nemt og hurtigt fri for insekter med InsektFri. Midlet er baseret på naturlige aktivstoffer, som er hurtigt nedbrudt.