Du er her

Cookie og privatlivspolitik

Cookiepolitik

Hvad er en cookie?

En cookie er en tekstfil, der gemmes på din enhed af en webbrowser. Cookies er almindeligt brugt og benyttes på næsten alle hjemmesider. De kan spore information om din adfærd på siden og vare i kortere eller længere tid. Nogle cookies er nødvendige for at kunne yde dig de ydelser, som du har bedt om, fx ville indkøbskurv ikke være mulig uden cookie. Andre cookies bruges til at forbedre oplevelsen på siden over for dig.

Hvad bruger ECOstyle cookies til?

Vi bruger cookies til at forbedre din oplevelse på vores side, fx så vi kan tilpasse billeder og tekster på siden til dig og din enhed samt til at holde styr på indholdet i din indkøbskurv, mens du bruger vores webshop.

Hvordan undgår jeg cookies?

Du har mulighed for at undgå cookies. Det kan du gøre ved at blokere cookies eller slette de eksisterende cookies. Du kan også vælge at modtage en advarsel hver gang, der gemmes en cookie på din computer. Se hvordan her.

 

Privatlivspolitik

Privatlivspolitikken definerer, hvordan ECOstyle behandler dine personoplysninger. Her kan du læse om:

  1. Hvordan ECOstyle indsamler personoplysninger
  2. Hvilke personoplysninger ECOstyle indsamler
  3. Hvad ECOstyle bruger personoplysningerne til
  4. Hvem der har adgang til personoplysningerne og
  5. Hvordan ECOstyle opbevarer personoplysningerne 
  6. Dine rettigheder

Indsamling af oplysninger sker inden for rammerne af den gældende lovgivning. 

Hvis du har spørgsmål til privatlivspolitikken, kan du kontakte ECOstyle her: ECOstyle A/S, Hvidkærvej 17, 5250 Odense SV, Tlf. 7022 7067, info@ecostyle.dk

1. Hvordan indsamler ECOstyle oplysninger?

Når du anvender hjemmesiderne ecostyle.dk eller ecostylewebshop.dk, indsamler ECOstyle personoplysninger om dig. Du vil altid blive informeret om indsamling af personoplysninger om dig og det vil altid fremgå, om det er frivilligt eller nødvendigt for at kunne foretage den ønskede handling, fx deltagelse i konkurrence eller køb. 

ECOstyle indsamler kun personoplysninger i de tilfælde, hvor det er relevant for ECOstyle og for din aktivitet på ecostyle.dk eller ecostylewebshop.dk. Ved indsamling, behandling og anvendelse af dine persondata overholder ECOstyle altid alle relevante lovbestemmelser. 

2. Hvilke personoplysninger indsamler ECOstyle? 

ECOstyle indsamler kun relevante oplysninger. Typen af de oplysninger ECOstyle indsamler, afhænger af det produkt eller ydelse, som du ønsker at blive rådgivet om/deltage i/tilmelde dig/købe hos ECOstyle. Det kan fx være oplysninger om navn, e-mailadresse, postadresse, leveringsadresse (hvis den varierer fra postadresse), telefonnummer og betalingsoplysninger.

ECOstyle indsamler og behandler dine persondata, når du foretager dig følgende: Besøger hjemmesiderne ecostyle.dk og ecostylewebshop.dk

3. Hvorfor indsamler ECOstyle personoplysningerne?

ECOstyle kan indsamle visse personoplysninger for at kunne gennemføre din henvendelse. 

Gennemførelse af ordre i webshop

Med henblik på at gennemføre og levere ordrer, som du afgiver på ecostylewebshop.dk, behandler ECOstyle oplysninger om dig til brug for opfyldelse af aftalen, eksempelvis beder ECOstyle om din e-mailadresse, så du kan modtage en bekræftelse, en kvittering på dit køb og info i forbindelse med track and trace på din pakke.

Rådgivning om produkter og ydelser

Med henblik på at svare og rådgive dig på forespørgsler.

Betalingsoplysninger

Alle betalingstransaktioner foretaget på ecostylewebshop.dk behandles af en tredjeparts betalingsprocessor, Nets. ECOstyle opbevarer ikke dine betalingsoplysninger, men har adgang til visse dele af betalingsinformationen, såsom betalingskorttype, delvist anonymiseret betalingskortnummer og udløbsdato, med henblik på forebyggelse af svindel.

Nyhedsbreve

ECOstyle tilbyder at sende elektroniske nyhedsbreve med rådgivning, tilbud, tips og inspiration til dit hjem og have. Udsendelse sker ca. 12 gange om året. Det er valgfrit, om du ønsker at modtage nyhedsbreve fra ECOstyle. Hvis du har afgivet dit samtykke til at modtage nyhedsbreve, bruger ECOstyle dit navn og e-mail adresse til at sende mailen. Du kan framelde dig nyhedsbrevet ved at benytte frameldingslinket i nyhedsbrevet eller ved at skrive til marketing@ecostyle.dk.

Deltagelse i konkurrencer, arrangementer og lign.

ECOstyle indsamler oplysninger om dig i forbindelse med din deltagelse i konkurrencer og lignende aktiviteter med henblik på at finde en vinder, se hvor mange deltagere der er til et givent arrangement og lign. Oplysningerne bruges også til at forbedre (fremtidige) konkurrencer, arrangementer osv. 

Kundeservice

Når du henvender dig til ECOstyle kundeservice eller kommunikerer med ECOstyle i anden sammenhæng, indsamler og behandler ECOstyle de oplysninger, som du afgiver med henblik på at behandle din henvendelse. ECOstyle opfordrer dig til ikke at afgive følsomme personoplysninger (fx om dit helbred).

Andre formål

Ud over ovenstående formål kan ECOstyle ligeledes behandle dine oplysninger til andre formål, herunder anden markedsføring, evaluering og udvikling af produkter og ydelser. 

4. Hvem har adgang til oplysningerne?

Den dataansvarlige for indsamling, behandling og anvendelse af dine personoplysninger på ecostyle.dk og ecostylewebshop.dk er ECOstyle A/S, Hvidkærvej 17, 5250 Odense SV., CVR nr. 18929007. Det er afgørende for ECOstyle’s forretningsmål og omdømme, at personoplysninger omgås på en ansvarlig måde. ECOstyle sælger ikke dine personoplysninger til tredjemand, og overfører ikke dine personoplysninger til tredjelande.

ECOstyle anvender eksterne virksomheder som leverandører for at levere ydelser bedst muligt. Disse eksterne leverandører er databehandlere og behandler i visse tilfælde personoplysninger i forbindelse med deres levering af ydelser til ECOstyle. ECOstyle databehandlere behandler kun personoplysninger efter ECOstyle instruks og i overensstemmelse med lovgivningens krav til databehandlere. ECOstyle har indgået databehandleraftaler med alle databehandlere, hvilket er garanti for, at de overholder gældende regler om beskyttelse af dine personoplysninger.

5. Hvordan opbevarer ECOstyle oplysningerne? 

Personoplysninger, som ECOstyle indsamler, bliver sikkert lagret. ECOstyle beskytter oplysningerne ved at træffe tilstrækkelige tekniske og organisatoriske sikkerhedsforanstaltninger. Ved overførsel af personoplysninger til databehandlere, sikrer ECOstyle, at oplysningerne er beskyttede gennem anvendelse af standardkontrakter. 

Dine personoplysninger vil blive slettet, når det ikke længere er nødvendigt for ECOstyle at behandle eller opbevare dem til brug for ovenstående formål eller på grundlag af andet legitimt formål.

ECOstyle gemmer ikke dit navn og e-mail adresse, når du har deltaget i konkurrencer, arrangementer m.m., efter konkurrencen, arrangementet m.m. er afsluttet, medmindre du har givet samtykke til behandling af dine personoplysninger til andre formål, såsom modtagelse af ECOstyle nyhedsbrev.

Oplysningerne kan også blive opbevaret i længere tid i anonymiseret form, dvs. det ikke længere vil være muligt at forbinde oplysningerne til dig.

6. Dine rettigheder

Du kan til enhver tid tjekke dine personoplysninger og bede om at dem ændret eller fjernet ved at sende en e-mail til info@ecostyle.dk. Du har derudover ret til at protestere over behandlingen af dine personoplysninger, og du har ret til at indgive klage til Datatilsynet: Datatilsynet, Borgergade 28, 5., 1300 København K.

 

Opdatering

ECOstyle evaluerer og opdaterer løbende denne Cookie- og privatlivspolitik. Du kan altid finde den seneste version på ecostyle.dk og ecostylewebshop.dk.

Senest opdateret 2. august 2021.

 

 

Søgefelt