Du er her

ECOstyle støtter haveprojekter

Sådan får vi flere bæredygtige haver

Hvert år støtter ECOstyle et eller flere kreative haveprojekter, som har en bæredygtig vinkel.

Det gør vi, fordi vi aktivt ønsker at bidrage til flere bæredygtige hjem og haver. De haveprojekter, som vi støtter, er med til at inspirere og engagere andre haveejere til også at skabe kreative og bæredygtige haveprojekter i deres have. Til glæde for miljøet, dig og kommende generationer.

Her kan du se, hvem vi støttede med 10.000,- i 2020.

Birgitte og Mia's private pasningsordning

I 2020 støttede vi Birgitte og Mia's private pasningsordning, Firkløveren i Odense.

De ønskede sig et hyggeligt legeområde, hvor børnene kunne lære mere om naturen og få aktiveret deres sanser.

Derfor fik de en sandkasse med integreret højbed lavet af den bæredygtige træsort robinie, som de længe havde drømt om. I højbedet vokser der nu forskellige typer af planter, der vækker børnenes sanser - både de smukke, spiselige, velduftende og dem, som tiltrækker bl.a. sommerfugle til haven.

Nu kan børnene derfor få endnu større glæde af udelivet og jord-til-bord konceptet i pasningsordningen. I dag kan alle børnene også lege sammen i den rummelige sandkasse - det kunne de ikke før.

Se her, hvordan det så ud, da vi hjalp Birgitte og Mia med at gøre drøm til virkelighed.

Thomas og hans spejderfamilie

I 2020 havde vi også fornøjelsen af at støtte Thomas og hans familie fra Horsens.

Spejderfamilien drømte om et frirum i haven, hvor de kunne komme tæt på naturen og bruge mange hyggelige timer sammen. Hele familien er stort set spejdere og børnene drømte derfor inderligt om et shelter i haven, hvor de kunne sove ude og hygge sig sammen.

De fik derfor deres drøm opfyldt i form af et shelter med en tilhørende bålplads. Vi var med ude og give en hånd med, da shelteret skulle bygges og drømmene indfries. Børnenes farfar var også med på dagen for at hjælpe med at bygge shelteret.

Familien har allerede brugt mange timer i deres lille frirum og børnene har overnattet i shelteret både sommer og vinter.

 

Se her, hvordan det så ud, da vi hjalp Thomas og hans familie med at gøre drøm til virkelighed.

Er det dig, vi skal støtte i 2021?

Drømmer du om mere hjemmedyrket frugt og grønt, mere vand eller flere blomster i haven eller på altanen? Måske du er med i et byhaveprojekt og vil lave et krydderurtebed eller et skoleprojekt, der skal lave et insekthotel?

Få opfyldt din havedrøm i samarbejde med ECOstyle - igen i år støtter vi et kreativt haveprojekt, som har en bæredygtig vinkel.

Læs mere og deltag her.

Søgefelt