Du er her

Nyheder

Anders Lemmergaard hos ECOstyle A/S d. 1. dec. 2016.

1. december 2016.

Ny Business Development Manager styrker ECOstyles forhandlernetværk og produktsortiment

Anders Lemmergaard er netop blevet ansat i en nyoprettet stilling som Business Development Manager hos ECOstyle A/S, hvor han får en nøglerolle i at udvikle forhandlernetværket og samtidig tage aktiv del i udvikling af produktsortimentet.
Anders er ansat i Hus og have, som er ECOstyle’s afdeling rettet mod detailsalg gennem en række forhandlere.

En stor genvinst for ECOstyle at få Anders med på holdet

”Med Anders’ imponerende resultatliste fra en alsidig karriere, er vi sikre på, at han bidrager med gode idéer og tiltag, som udvikler organisationen. Det er en stor gevinst for ECOstyle at få Anders med på holdet” siger salgschef Carsten Georgsen.

Fra chips til bekæmpelsesmidler

ECOstyles nye Business Development Manager startede sin karriere med at gøre Kims chips-produkter mere tilgængelige. Han har sat nye salgsrekorder i en ellers hårdt ramt tobaksindustri, udbredt ”A Green Way”-konceptet og haft en afgørende rolle for Tanaco’s succes på det skandinaviske marked. Han har således både erfaring fra salgsverdenen, produktudvikling og marketing med opgaver for og til især detailbrancen.

”Jeg fortsætter min karriere inden for bekæmpelsesmidler. Det er et spændende område, som jeg ved en masse om i forvejen, og som der er mange nye muligheder i. At mit valg faldt på ECOstyle skyldes især, at produkterne er effektive samtidig med at være baseret på naturlige aktivstoffer. Det tror jeg på er fremtiden, for miljøet og kommende generationers skyld”, siger Anders Lemmergaard.

Danmarks førende leverandør 

At Anders er blevet en del af ECOstyle-teamet viser, at ECOstyle A/S er en organisation i vækst. Visionen om at blive Danmarks førende leverandør af organisk gødning og bekæmpelsesmidler med naturligt forekommende aktivstoffer er et strategisk milepunkt, som ikke er så fjern længere.

Jesper Worsøe Mørch starter hos ECOstyle A/S d. 1. jan. 2017.

 

 

22. december 2016.

ECOstyle udvider med salgskonsulent i Midtjylland

Jesper Worsøe Mørch er blevet ansat som konsulent i Midtjylland.

Gør-det-selv-markedet er velkendt for Jesper, der bl.a. har flere års erfaring med i baggagen som salgskonsulent hos Gardena. Hans erfaring med at vedligeholde, servicere og uddanne kunder i byggemarkeder og planteskoler får han brug for i sin nye stilling hos ECOstyle, hvor han har ansvar for kunder i Midtjylland.

Søgefelt