Du er her

Om os

ECOstyle skaber et Danmark med bæredygtige hjem og haver, fulde af trygge og hyggelige stunder

Vi inspirerer og rådgiver dig til bæredygtige løsninger mod alger, ukrudt og skadedyr i dit hjem og have, så du med sund fornuft og grøn samvittighed kan vælge den løsning, som passer bedst til dig og din familie.

Historie
Teamet

Vi har mere end 50 års erfaring bag os, med bæredygtige tanker helt fra begyndelsen og frem til dem, vi er i dag: En innovativ og ansvarlig familieejet virksomhed med kontorer i flere lande og en tro på, at vi med vores ansvarlige og innovative tilgang samt kærlighed til omgivelserne, kan skabe et Danmark med bæredygtige hjem og haver, fulde af trygge og hyggelige stunder. 

Vores løsninger er til dig, der handler med sund fornuft og grøn samvittighed. Du kan vælge mellem løsninger, der:

  • Forebygger
  • Skræmmer
  • Fanger
  • Bekæmper

Vi anbefaler altid at forebygge frem for at bekæmpe, hvis det er muligt. Vælger du et bekæmpelsesmiddel, er alle vores bekæmpelsesmidler naturligvis baseret på naturlige aktivstoffer, som er hurtigt nedbrudt. Mange af midlerne kan også bruges i den økologiske og spiselige have. 

Mere om os

Vi er glade for din interesse i os og håber at vi har gjort dig lidt klogere på ECOstyle som virksomhed. Fandt du ikke svar på sit spørgsmål? Er du studerende og vil skrive opgave om ECOstyle? Måske du ønsker at blive en del af os? Så er du altid velkommen til at kontakte os her.

Søgefelt