Du er her

Ansvarlig udvikling

Sammen, gør vi en forskel

Det er nu, vi skaber i morgen

Vi tager ansvar for det samfund, vi er en del af. Sådan har det været lige siden de første tanker om ECOstyle blev tænkt for mere end 50 år siden. Og sådan vil det også være fremover.

Skridt for skridt mod en ansvarlig udvikling

Hos ECOstyle falder det os naturligt at træffe samfundsansvarlige valg. Når vi udvikler og markedsfører vores løsninger, tænker vi innovativt, ansvarligt og med kærlighed til vores omgivelser. Det gælder livet i haven, dig og fremtidige generationer.

Vi går gerne forrest og støtter aktivt op om initiativer, der gør en forskel for samfund, mennesker og miljø. 

Vores bidrag
ECOstyle og verdensmål

 

Vi bidrager til verdensmålene

Verdensmålene er den mest ambitiøse plan for klodens udvikling nogensinde. Hos ECOstyle tror vi på, at vi ved at stå sammen om målene, kan skabe en mere ansvarlig fremtid. Vi støtter derfor op om alle målene, men vil fokusere på de mål, hvor vi kan gøre den største forskel. 

ECOstyle løsninger

 

Vores løsninger

Vi inspirerer og rådgiver dig, så du kan gøre din havedrøm til drømmehave. Udfordringer med alger, ukrudt og skadedyr løser vi ved at forebygge, skræmme, fange og bekæmpe dem eller det, der skaber problemerne. Samtidig fremmer vi væksten i din grønne have for at skabe smukke og sunde planter gennem organisk gødning.

Få inspiration og rådgivning her.

Skal vi støtte dit haveprojekt?

 

Vi støtter haveprojekter

Hvert år støtter ECOstyle et eller flere kreative haveprojekter, der indeholder innovation, ansvarlighed og kærlighed til livet i have, dig og fremtidige generationer.

Det gør vi, fordi vi tror på, at vi ved at give økonomisk støtte kan være med til at gøre endnu flere havedrømme til drømmehaver. Projekterne er med til at inspirere andre haveejere til også at gøre deres havedrøm til drømmehave. 

Se her, hvilke projekter vi har givet støtte til.

Neudorff

 

Mød en af vores leverandører

Vi er stolte af samarbejdet med Neudorff, som bl.a. producerer vores bekæmpelsesmidler baseret på naturlige aktivstoffer. Neudorff har en klimaneutral produktion og eget vand- og solcelleanlæg, som leverer strøm og varme til både produktionen og kontorerne. I 2020 vandt Neudorff den tyske "Sustainability Award 2020".

Se mere om producenten bag bl.a. vores bekæmpelsesmidler her. 

Butiksudstilling

 

Udstillinger i FSC-godkendt genbrugspap

I vores butiksudstillinger genopfylder vi træreoler og papdisplays frem for at stille nye op, når sæsonen skifter og nye produkter skal stå fremme.

Vores velkendte gule papdisplays er naturligvis lavet i FSC-godkendt genbrugspap.

 

Højdepunkter
CO2-neutral AQUA-Kalk i emballage af genbrugsplastik

 

CO2-neutral genbrugskalk

AQUA-Kalk er en genbrugskalk fra vandværker og mere miljøvenlig end traditionel kalk. Den leveres i en emballage af 50% genbrugsplast og som kan genbruges. Vi kompenserer derudover for resten af AQUA-kalkens CO2 udledning (distribuering og emballage) gennem organisationen "Trees for all".

Se certifikat her

Svanemærkede brochurer

 

Svanemærkede tryksager

På langt de fleste af vores kataloger og brochurer finder du et svanemærke. Svanemærket stiller skrappe krav til trykkeriet om at bruge bl.a. miljøvenligt papir, vegetabilske trykfarver og hensyn til det kemiske arbejdsmiljø.

Søgefelt