Du er her

Bæredygtige løsninger

Til dig, der handler med sund fornuft og grøn samvittighed

Tænker du også på miljøet og kommende generationer?

Vores familievirksomhed kan lægge mere end 50 år bag sig med bæredygtige tanker. Og vores nysgerrighed på nye bæredygtige løsninger til dit hjem og have er nøjagtig den samme, som den altid har været.

For alle de små valg, vi hver dag tager, påvirker vores miljø og fremtidige generationer. Så det er nu, vi skal handle ansvarligt og bæredygtigt.

Det er nu, vi skaber i morgen.

Bæredygtige løsninger: Få inspiration og rådgivning, inden du vælger

Med vores mange års erfaring, ser vi det som en af vores vigtigste opgaver, at inspirere og rådgive dig. Så du kan vælge den effektive og bæredygtige løsning, som passer til netop dig og din familie.

Vi arbejder ud fra fire løsninger mod alger, ukrudt og skadedyr. Det er løsninger, der forebygger, skræmmer, fanger eller bekæmper. 

Vores anbefaling til dig er at forebygge, så vidt det er muligt. Det kan du bl.a. gøre ved at give dine planter organisk gødning, så de blivere sunde og stærke. En sund og stærk plante er mere modstandsdygtig. Når du forebygger, er det typisk også den løsning, som belaster miljøet mindst muligt.

Forebyg - det naturlige førstevalg

Det kræver lidt mere af dig, hvis du skal forebygge. Men det er absolut al arbejdet værd og vi anbefaler dig, såvidt det er muligt, altid at forebygge. Det kan du fx gøre med en organisk gødning, altså en 100% naturlig gødning. 

Bliv klogere på organisk gødning.

Ved at give dine planter organisk gødning, får du flere og flottere blomster, men vidste du, at planterne samtidig bliver både sundere og stærkere? En sund og stærk plante bliver nemlig også mere modstandsdygtig. Du kan altså få flere og flottere blomster, samtidig med at gøre planterne modstandsdygtige ved at forebygge med organisk gødning. 

Du kan også bruge andre metoder og teknikker for at forebygge angreb af alger, ukrudt og insekter, fx kan du indsamle insekter eller dræbersnegle, for at forhindre, at de æder dine flotte blomster og hjemmedyrkede grøntsager.

Skræm skadedyr væk

Nogle gange er det ikke nok at forebygge. Så kan du skræmme skadedyrene væk ved at påvirke deres sanser gennem lyd, lys, duft, temperatur og smag. Eller du kan skabe et miljø, hvor skadedyrene ikke trives og derfor flytter. Vi har et bredt udvalg af løsninger, der skræmmer skadedyr væk og du skal blot vælge, hvilken løsning, der passer bedst ind i dit hjem og have.

Er du fx bange for mus og vil du ikke have dem indenfor, så kan du skræmme dem væk med en af vores effektive ultralydsskræmmere. Ultralyden irriterer og forstyrrer musene, så de undgår dit hjem. Og det er ikke kun mus, som du kan skræmme væk med ultralydsskræmmerne - det er også andre irriterende og altødelæggende skadedyr som rotter, mår, muldvarpe, myg og sågar ulækre edderkopper, som sidder i deres spind i dit hjem og venter på fangst.

Et traditionelt fugleskræmsel kan være en god løsning til at skræmme fugle væk fra haven. Men du kan også sætte vores flotte skræmmeugle op i din have, så både pynter den og skræmmer fuglene væk.

Har du problemer med andre skadedyr? Så kan du fx skræmme vildkatte væk med vores KatteFri duftbolde, som er 100% giftfri og baseret på hår fra rovdyr, altså helt naturlige ingredienser. Du kan også skræmme mår, katte og muldvarpe væk med vores duftbolde eller bruge nematoder til at få myrer til at flytte deres myrebo et andet sted hen.

Fang med fælder

Fælder er en god og effektiv måde at blive fri for skadedyr på. Og der er mange forskellige slags fælder at vælge mellem, fx:

  • Fælder, hvor skadedyrene fanges levende og kan sættes fri andre steder.
  • Fælder, hvor skadedyrene fanges og dræbes hurtigt, så de ikke lider.
  • Fælder, som fanger ved hjælp af lim eller giftfrit lokkemiddel.

Du kan lave din egen fælde eller du kan bruge en af vores mange fælder. Vi tilbyder dig alt fra traditionelle smækfælder mod mus og rotter, til elektroniske musefælder og fælder, der fanger mus levende. Så kan du selv sætte musene fri et sted, hvor de gerne må være. 

Vi har også effektive fælder mod klædemøl, melmøl, sølvfisk, fluer, hvepse og viklere - så du kan nyde dine friske hjemmedyrkede æbler, pærer og blommer uden orm. Alle vores fælder er naturligvis med 100% giftfrit lokkemiddel eller feromoner

Bekæmp som en sidste løsning

Er du kraftigt angrebet af alger, ukrudt eller skadedyr, kan det være nødvendigt at bekæmpe dem. Det kan du fx gøre med nematoder, som kan bruges til biologisk bekæmpelse. Du kan også bruge et bekæmpelsesmiddel med et aktivstof, som gør, at alger, ukrudt eller skadedyr dør.

Med et ECOstyle bekæmpelsesmiddel i hånden, er du sikker på, at midlet altid er baseret på naturlige aktivstoffer og hurtigt nedbrudt. Alle vores bekæmpelsesmidler er godkendt af Miljøstyrelsen og du kan bruge mange af midlerne i den økologiske og spiselige have. 

Søgefelt