Du er her

Pressemeddelelser

Alger
Væk med de grønne alger

Alger på havemøblerne og terrassen er irriterende, men ikke farlige. Og heldigvis er det ret nemt at komme algerne til livs. Effektivt, hurtigt og selvfølgelig med tanke på miljøet. 

Læs hele pressemeddelelsen.

Flot græsplæne
3 trin til den perfekte græsplæne

Drømmer du om en tæt grøn og mosfri plæne, der er nem at holde og god til at modstå tørke og angreb af diverse sygdomme og skadedyr? Så er en tre-trinskur vejen frem.

Læs hele pressemeddelelsen.

Flot have
Forstå din gødning og få flottere blomster

Organisk gødning frigiver næring til jorden og giver sunde, stærke og flotte planter, der naturligt bliver mere modstandsdygtige over for skadedyr og sygdomme.

Læs hele pressemeddelelsen.

Ukrudt
Sådan får du bugt med ukrudt på kun 3 timer

Det kan være hårdt arbejde at holde haven fri for mælkebøtter og skvalderkål. Heldigvis findes der i dag et ukrudtsmiddel, der klarer selv det mest genstridige ukrudt på kun 3 timer - og som samtidig er hutigt nedbrudt.

Læs hele pressemeddelelsen.

Myrelokkedåse
Kom myreplagen effektivt til livs

Med en genopfyldelig myrelokkedåse kan du ramme boets dronning og komme myreplagen effektivt til livs. 

 

Læs hele pressemeddelelsen.

Dræbersnegl
Slip af med de sultne dræbersnegle

Ved at bekæmpe dræbersnegle med Ferramol sneglemiddel kan du effektivt og nemt minimere antallet af dræbersnegle. 

Læs hele pressemeddelelsen.

Rose
Hvordan skal jeg passe mine roser?

Rosen er havens dronning. Overdådig, yndefuld, duftende og fantastisk smuk at se på med de mørkegrønne blade og farverige rosenblomster. En rose skal passes og her får du opskriften på hvad du skal gøre.

Læs hele pressemeddelelsen.

Har du brug for yderligere materiale?

ECOstyle har et bredt produktsortiment inden for bekæmpelsesmidler og gødning til hus og have. Vi lægger vægt på at produkterne belaster miljøet mindst muligt. Derfor anvender vi aktivstoffer, som er naturligt forekommende, såvidt det er muligt. Vores gødning er naturligvis 100% organisk.

Har du brug for yderligere materiale, f.eks. billeder i en god kvalitet, er du meget velkommen til at skrive til Mona Fischer Madsen på mfm@ecostyle.dk.

Venligst bemærk, at de angivne priser i pressemeddelelserne er vejledende udsalgspriser og kan derfor variere afhængig af den valgte butik.

Søgefelt