Du er her

Pressemeddelelser

Hjælp dine læsere med at få den have de drømmer om

Mangler du inspiration eller baggrundsviden? Med ECOstyle pressemeddelelser får du baggrundsviden og idéer til at hjælpe dine læsere af med alger, ukrudt og skadedyr med sund fornuft og grøn samvittighed. Vi inspirerer og rådgiver dig, så du er klædt godt på til at skrive aktuelle indlæg, der fanger læsernes opmærksomhed. 

Du finder højtopløselige miljø- og produktbilleder her. Skriver du en online artikel, kan du hjælpe læseren med at finde et givent ECOstyle produkt ved at linke direkte ind til produktet (ikke kun til forsiden) eller til vores "find butik" side.

Ny og forbedret flydende gødning
Ny og forbedret flydende gødningsserie

Det er med stor glæde, at vi nu introducerer en ny og forbedret flydende gødningsserie. Gødningen giver sunde, stærke og flotte planter samt endnu flere, større og mere smagfulde afgrøder. Fordelene ved de nye og forbedrede gødninger fortsætter, for haveejerne får med de nye gødninger også en flydende organisk gødning, der kan bruges i kapilærkasser og selvandingspotter, er naturlig klar, lugtfri og som rækker endnu længere. 

Læs hele pressemeddelelsen

Dyrkning af tomater
ECOstyle om Pyralider i ECOstyle Universalgødning (organisk flydende gødning)

Haveselskabet har udgivet en undersøgelse vedr. indhold af pyralider i flere flydende organiske gødninger baseret på roemelasse. I undersøgelsen påpeges, at ECOstyle flydende Universalgødning har et indhold af pyralid. Vi har drøftet dette med vores leverandør, som har forsikret os om, at der ikke er et indhold af pyralid i vore gødninger, som kan skade planter. Vi beklager meget den opståede tvivl omkring et af vores produkter, og vi vil gøre alt for hurtigst muligt at fjerne enhver tvivl.

Læs hele pressemeddelelsen

nematoder
Få hjælp af nematoder til at beskytte din have mod skadedyr

Visne grene i de ellers fine rhododendron. Bare pletter i græsplænen. Slimede spor, gnav og bakterier på den friske hjemmedyrkede salat i køkkenhaven. Det er nogle af de udfordringer, som danske haveejere står overfor. Men vidste du, at du nemt kan blive fri for øresnudebiller, gåsebiller, dræbersnegle og andre uønskede skadedyr i din have på en helt naturlig måde med nematoder?

Læs hele pressemeddelelsen.

AQUA-Kalk
AQUA-Kalk: Sådan giver du haven kalk uden selv at kalke til

AQUA-Kalk er 100% støvfri kalk til græsplæne, blomster og køkkenhave. Det kommer fra vores allesammens drikkevand og sikrer, at der altid er den korrekte mængde kalk i jorden, så græs og planter kan optage næring.

Læs hele pressemeddelelsen her.

OrmeFri viklerfælde
Sådan undgår du orm i æbler, pærer og blommer

Dine frugttræer står med mange lækre blommer, æbler og pærer og de er klar til at blive spist. Men lige inden du sætter tænderne i den friske dejlige frugt, opdager du, at der er orm i. Det er ulækkert og du kaster frugten langt væk. Men sådan behøver det ikke at være. For med OrmeFri fælden kan du blive fri for orm, så du og din familie kan nyde havens frugter.

Læs hele pressemeddelelsen.

sommer på terrassen
10 tips til en dejlig sommer på terrassen

Er din terrasse klar til sommer? Måske har vinteren sat sit præg med grønne belægniger og visne planter. Men med få tips kan du få en dejlig terrasse, der varer hele sommeren.

Læs pressemeddelelsen her.

Klædemøl
Bor der møl i dit klædeskab?

Er dit tøj fuld af huller et dækket af et hvidt klistret spind? Så har du måske fået besøg af klædemøl. Se her hvordan du kan blive fri for dem.

Læs pressemeddelelsen her

Gemmer du melmøl i køkkenskabet?

Måske tænker du slet ikke på melmøl. Det er et lille dyr, som elsker tørre fødevarer og altså ikke kun mel, trods navnet.
Med en fælde mod melmøl fra ECOstyle kan du forebygge angreb og undgå, at dine fødevarer bliver ødelagt.

Læs pressemeddelelsen her. 

Problemer med sølvfisk?
Har du sølvfisk på dit badeværelse?

Dér. Lige dér. Hvad var det? Måske var det en sølvfisk. Så snart du åbner døren ud til badeværelset, piler den ind i revner og sprækker, ind i mørket. Med en InsektFri - sølvfisk limfælde kan du nemt fange sølvfisk og andre insekter, så du kan se, om dit badeværelse er angrebet.

Læs pressemeddelelsen her. 

Ukrudtsfri på 3 timer
Sådan bliver du fri for ukrudt på kun 3 timer

Det kan være hårdt arbejde at holde haven fri for mælkebøtter og skvalderkål. Heldigvis findes der i dag et ukrudtsmiddel, der klarer selv det mest genstridige ukrudt på kun 3 timer - og som samtidig er hutigt nedbrudt.

Læs hele pressemeddelelsen.

Har du brug for hjælp til din artikel?

Vi har mere end 50 års erfaring med at forebygge, skræmme, fange og bekæmpe alger, ukrudt og skadedyr i hjemmet og haven. Og vi vil hellere end gerne dele ud af vores erfaring. 

Er du journalist, forfatter, blogger eller bare har lyst til at vide mere om os og vores løsninger? Så er du altid velkommen til at kontakte os. Har du brug for materiale, fx billeder i høj kvalitet, kan du skrive til Mona Fischer Madsen på mfm@ecostyle.dk.

Venligst bemærk, at de angivne priser i pressemeddelelserne er vejledende udsalgspriser og kan derfor variere afhængig af den valgte butik.

Søgefelt