Du er her

Pressemeddelelser

Hjælp dine læsere med at få en flot have med sund fornuft og grøn samvittighed

Mangler du inspiration eller baggrundsviden? Med ECOstyle pressemeddelelser får du idéer til emner inden for hus og have, som har bred almen interesse. Vi informerer og rådgiver dig, så du er klædt godt på til at skrive aktuelle historier, der fanger læsernes opmærksomhed. 

Vi opdaterer løbende vores pressemeddelelser og opfordrer dig til at bruge dem som idébank, til baggrundsinformation og små tips til læseren. Du er naturligvis også velkommen til at bruge hele pressemeddelelsens ordlyd samt billeder. Du finder højtopløselige miljø- og produktbilleder her. Skriver du en online artikel, kan du hjælpe læseren med at finde et givent ECOstyle produkt ved at linke direkte ind til produktet (ikke kun til forsiden) eller til vores "find forhandler" sider.

Alle pressemeddelelser distribueres til udvalgte medier på mail. Modtager du vores pressemeddelelser? Skriv til marketing@ecostyle.dk for at skrive dig på listen. Vi sender 5-10 pressemeddelelser om året. 

nematoder
Få hjælp af nematoder til at beskytte din have mod skadedyr

Visne grene i de ellers fine rhododendron. Bare pletter i græsplænen. Slimede spor, gnav og bakterier på den friske hjemmedyrkede salat i køkkenhaven. Det er nogle af de udfordringer, som danske haveejere står overfor. Men vidste du, at du nemt kan blive fri for øresnudebiller, gåsebiller, dræbersnegle og andre uønskede skadedyr i din have på en helt naturlig måde med nematoder?

Læs hele pressemeddelelsen.

AQUA-Kalk
AQUA-Kalk: Sådan giver du haven kalk uden selv at kalke til

AQUA-Kalk er 100% støvfri kalk til græsplæne, blomster og køkkenhave. Det kommer fra vores allesammens drikkevand og sikrer, at der altid er den korrekte mængde kalk i jorden, så græs og planter kan optage næring.

Læs hele pressemeddelelsen her.

Pressemeddelelse Flydende Gødning
Få den skønneste have: Flydende organisk gødning baseret på planter

Kan du også godt lide en have med en grøn græsplæne, dejlige grøntsager fra egen køkkenhave og masser af flotte og farverige blomster? Få svar på hvilken gødning du skal vælge til din have og se den nye bag-in-box universalgødning.

Læs hele pressemeddelelsen.

OrmeFri viklerfælde
Sådan undgår du orm i æbler, pærer og blommer

Dine frugttræer står med mange lækre blommer, æbler og pærer og de er klar til at blive spist. Men lige inden du sætter tænderne i den friske dejlige frugt, opdager du, at der er orm i. Det er ulækkert og du kaster frugten langt væk. Men sådan behøver det ikke at være. For med OrmeFri fælden kan du blive fri for orm, så du og din familie kan nyde havens frugter.

Læs hele pressemeddelelsen.

sommer på terrassen
10 tips til en dejlig sommer på terrassen

Er din terrasse klar til sommer? Måske har vinteren sat sit præg med grønne belægniger og visne planter. Men med få tips kan du få en dejlig terrasse, der varer hele sommeren.

Læs pressemeddelelsen her.

Klædemøl
Bor der møl i dit klædeskab?

Er dit tøj fuld af huller et dækket af et hvidt klistret spind? Så har du måske fået besøg af klædemøl. Se her hvordan du kan blive fri for dem.

Læs pressemeddelelsen her

Gemmer du melmøl i køkkenskabet?

Måske tænker du slet ikke på melmøl. Det er et lille dyr, som elsker tørre fødevarer og altså ikke kun mel, trods navnet.
Med en fælde mod melmøl fra ECOstyle kan du forebygge angreb og undgå, at dine fødevarer bliver ødelagt.

Læs pressemeddelelsen her. 

Problemer med sølvfisk?
Har du sølvfisk på dit badeværelse?

Dér. Lige dér. Hvad var det? Måske var det en sølvfisk. Så snart du åbner døren ud til badeværelset, piler den ind i revner og sprækker, ind i mørket. Med en InsektFri - sølvfisk limfælde kan du nemt fange sølvfisk og andre insekter, så du kan se, om dit badeværelse er angrebet.

Læs pressemeddelelsen her. 

Alger
Sådan fjerner du alger på terrassen

Når solen titter frem efter en lang og kold vinter, er grimme grønne belægninger noget af det første, du ser på din terrasse. Det er alger. Med AlgeFri kan du nemt blive fri for alger, så du er klar til en dejlig sommer.

 Læs hele pressemeddelelsen.

Overdådigt blomsterbed med organisk gødning
Forstå din gødning og få flottere blomster

Hvordan får jeg store flotte blomster og grønne blade på mine planter? Få tricket, som du kan bruge år efter år. 

Læs hele pressemeddelelsen.

Ukrudtsfri på 3 timer
Sådan bliver du fri for ukrudt på kun 3 timer

Det kan være hårdt arbejde at holde haven fri for mælkebøtter og skvalderkål. Heldigvis findes der i dag et ukrudtsmiddel, der klarer selv det mest genstridige ukrudt på kun 3 timer - og som samtidig er hutigt nedbrudt.

Læs hele pressemeddelelsen.

Myrelokkedåse
Har du myrer på terrassen?

Det varmere vejr får myrerne til at komme frem. Ikke mindst på din terrasse, hvor de med deres lange gange under jorden undergraver terrassen, så fliserne bliver løse. Det bedste våben i kampen mod myrerne er uden tvivl den genopfyldelige myrelokkedåse. 

Læs hele pressemeddelelsen.

Dræbersnegl
Ødelægger dræbersnegle din dejlige have?

Bliv nemt fri for de ulækre dræbersnegle i din have med Ferramol sneglemiddel fra ECOstyle.

 Læs hele pressemeddelelsen.

Rose
Hvordan skal jeg passe mine roser?

Rosen er havens dronning. Overdådig, yndefuld, duftende og fantastisk smuk at se på med de mørkegrønne blade og farverige rosenblomster. En rose skal passes og her får du opskriften på hvad du skal gøre.

 Læs hele pressemeddelelsen.

Flot græsplæne
3 trin til den perfekte græsplæne

Drømmer du om en tæt grøn og mosfri plæne, der er nem at holde og god til at modstå tørke og angreb af diverse sygdomme og skadedyr? Så er en tre-trinskur vejen frem.

 Læs hele pressemeddelelsen.

Har du brug for yderligere materiale?

ECOstyle har et bredt produktsortiment inden for bekæmpelsesmidler og gødning til hus og have. Vi lægger vægt på at produkterne belaster miljøet mindst muligt. Derfor anvender vi aktivstoffer, som er naturligt forekommende, såvidt det er muligt. Vores gødning er naturligvis 100% organisk.

Har du brug for yderligere materiale, f.eks. billeder i en god kvalitet, er du meget velkommen til at skrive til Mona Fischer Madsen på mfm@ecostyle.dk.

Venligst bemærk, at de angivne priser i pressemeddelelserne er vejledende udsalgspriser og kan derfor variere afhængig af den valgte butik.

Søgefelt