Du er her

ECOstyle Roadtour

Oplev det vilde liv i din have

Lær om det vilde liv i haven

Til sommer ruller ECOstyle Roadtour ud, når vi sammen med Vicky Knudsen besøger Plantorama. Er du en af de heldige, der vinder billetter, kan du komme ind og opleve Vicky Knudsen fortælle om det fantastiske dyreliv, du kan finde i din egen have. 

Selvom du ikke vinder billetter til Vickys spændende show, er du stadig velkommen til at besøge os. På dagene vil der nemlig være sjove workshops, hvor børnene - og måske også dig selv - kan blive klogere på dyrene.

Se her, hvornår vi kommer til en Plantorama nær dig.

tourplan-endelig_0.jpg

Det kan du opleve
ECOstyle roadtour

ECOstyle workshop - for både store og små

Bliv spist af en snegl, fang insekter med insektfangeren, bliv klogere på myrer og se et myrebo indefra. Du kan også finde insekter, og føle dig frem til et dyr - hvis altså du tør! Eller spin lokkehjulet og vind seje præmier.

Vicky Knudsen og ECOstyle

Mød Vicky Knudsen

Vicky Knudsen (32 år) er biolog, ornitolog og naturvejleder. Hun har været kåret som Danmarks bedste naturformidler og medvirket i flere tv programmer, bl.a. 1 døgn, 2 hold, 3 dyr.

ECOstyle på instagram og facebook

Find os på sociale medier

Hør mere om ECOstyle roadtour løbende på vores sociale medier. Her deler vi desuden gode og bæredygtige tips og tricks til din have. Uanset hvilken have du drømmer om.

Find os på facebook og instagram.

ECOstyle: Vi bidrager til bæredygtige hjem - inde og ude

Hos ECOstyle tager vi ansvar for det samfund, vi er en del af. Vi ser det som en af vores vigtigste opgaver, at inspirere og rådgive dig, så du kan dyrke dit hjem og have med grøn samvittighed. Det skal være muligt at give planterne den næring, de har behov for, samt vælge den effektive og bæredygtige løsning mod alger, ukrudt og skadedyr, som passer til netop dig og din familie. 

Vi går gerne forrest og støtter aktivt op om initiativer, som sikrer en ansvarlig fremtid for samfund, mennesker og miljø. Det gør vi bl.a. med ECOstyle Roadtour og ved årligt at støtte et eller flere haveprojekter med en bæredygtig vinkel.

Det er det, vi kalder: Sund fornuft. Grøn samvittighed.

familie_0.jpg

Søgefelt